Storeware si-a diversificat oferta

222222222

Salut! Am o veste importanta. Dupa dezbateri indelungi, s-a hotarat schimbarea ofertarii, pentru a fi accesibil tuturor tipurilor de utilizatori.

Pentru utilizatorii de start-up sau pentru mici firme, cu 2 calculatoare, s-a creat pachetul „Storeware Online”. Baza de date se afla pe serverele noastre, deci securizate si accesibile 24/24. Si in plus, daca ai laptop, nu conteaza de unde lucrezi. Te conectezi si continui sa iti faci treaba.

Pentru utilizatorii care nu vor sa investeasca in update-uri suplimentare, programul curent fiindu-i suficient, avem pachetul „Storeware Basic”. Acelor utilizatori totusi le spunem ca a fi viu inseamna a misca continuu, deci a schimba lucruri. Pentru ca programul s fie viu, el trebuie sa se schimbe. Sa devina atlet.

Pentru utilizatorii nostrii cei mai dragi, avem pachetul „Storeware Premium”. Include toate facilitatile fara sa lipseasca nimic. Intrari si iesiri. Anexe si avize din program si multe alte unelte foarte folositoare.

Pentru ca imi pasa de tine si uneori avem nevoie dar nu avem posibilitati, fiecare oferta „Basic” si „Premium” pot fi achitate si in rate. In acest fel, vom putea sa continuam activitatea fara a face compromisuri mult prea mari.

oferte_storeware

Be the first to comment on "Storeware si-a diversificat oferta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*